Η ΜΑΣΤΙΧΑ 25 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ




Eνδιαφέρον των Ιαπώνων για την Μαστίχα. Μετά την Ιστορική ανακοίνωση του 1998, το ενδιαφέρον αυτό πολλαπλασιάστηκε από πολλές Ιαπωνικές εταιρίες. Μια απ’ αυτές ήταν και η πρωτοπόρος Φαρμακευτική SANSHO PHARMACEUTICAL CO. LTD, η οποία έφθασε πρώτη στη Χίο και μας επισκέφτηκε το 1999. Η Δ/ντρια του Τμήματος R+D (Έρευνας και Δημιουργίας νέων προϊόντων)  Yoko Yagi, μας αποκάλυψε και αργότερα, τον Δεκέμβριο του 1999, μας ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια επιστημονικής ημερίδας στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus, ότι η Μαστίχα Χίου είναι 25 φορές πιο δυνατή από το Πράσινο Τσάι. Στην έρευνά τους βρήκαν ότι η μαστίχα έχει αξιοζήλευτη δράση ενάντια στο H- pylori, από οποιοδήποτε άλλο προϊόν που χρησιμοποίησαν. © bionews 04/2007

HISTORY - IΣΤΟΡΙΚΟ

WE ARE FΙFTH GENERATION MASTIC PRODUCERS, AND OUR AIM IS TO PROTECT THE PRODUCT MASTIHA (CHIOS MASTIC) FROM ALL THOSE WHO THEIR AIM IS TO MAKE MONEY BY USING THE PRODUCT WITHOUT CARING ABOUT THE PRODUCT ITSELF. AS ANY PRODUCT IT COMES IN MANY SCALES OF QUALITY. WHEN WE SAY "MASTIHA AAA" WE MEAN THAT THE PRODUCT IS PRODUCED WITHOUT ANY FERTILIZERS OR ANY CHEMICALS IN ANY WAY AT ALL STAGES OF PRODUCTION FROM GETTING THE PRODUCT FROM THE TREE TILL THE TIME THAT THE CUSTOMER / BUYER HAS IT IN HIS HANDS. KNOW HOW OF THE PRODUCT TAKES PLACE AT ALL STAGES IN ORDER FOR THE CUSTOMER / BUYER TO GET THE BEST QUALITY. 
==============================================================
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

==============================================================

5 ΓΕΝEEΣ ΜΑΣΤΙΧΩΠΑΡΑΓΩΓΟΙ - H EΓΓΥΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΩΣ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΠΙΚOΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.