Η ΜΑΣΤΙΧΑ 25 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ




Eνδιαφέρον των Ιαπώνων για την Μαστίχα. Μετά την Ιστορική ανακοίνωση του 1998, το ενδιαφέρον αυτό πολλαπλασιάστηκε από πολλές Ιαπωνικές εταιρίες. Μια απ’ αυτές ήταν και η πρωτοπόρος Φαρμακευτική SANSHO PHARMACEUTICAL CO. LTD, η οποία έφθασε πρώτη στη Χίο και μας επισκέφτηκε το 1999. Η Δ/ντρια του Τμήματος R+D (Έρευνας και Δημιουργίας νέων προϊόντων)  Yoko Yagi, μας αποκάλυψε και αργότερα, τον Δεκέμβριο του 1999, μας ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια επιστημονικής ημερίδας στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus, ότι η Μαστίχα Χίου είναι 25 φορές πιο δυνατή από το Πράσινο Τσάι. Στην έρευνά τους βρήκαν ότι η μαστίχα έχει αξιοζήλευτη δράση ενάντια στο H- pylori, από οποιοδήποτε άλλο προϊόν που χρησιμοποίησαν. © bionews 04/2007